Dokonalé priestory pre Váš kongres

Variabilné priestory v našich sálach sú v kapacite od 8 do 120 osôb.

Firemné podujatia, konferencie a školenia, si vyžadujú dobre vybavený a pohodlný priestor pre účastníkov s high-tech audio-vizuálnou technikou a vysokorýchlostným internetovým pripojením. Okrem toho máte u nás k dispozícii prispôsobené možnosti stravovania, ktoré uspokoja rôzne stravovacie požiadavky a preferencie.

K dispozícii viacero konferenčných priestorov pre rôzne počty ľudí.

Kongresová sála

Kongresová sála má samostatný vstup zo Štefánikovej ulice č.36, Košice. Má kapacitu do 180 osôb, podľa typu usporiadania. Kongresová sála poskytuje vhodný priestor pre firemné školenia, firemné semináre a kongresy, meetingy, školiace firemné tréningy a pod. Sála je vybavená profesionálnou vzduchotechnikou. K dispozícii je dataprojektor, ozvučenie, plátno, flipchart, internetové pripojenie. Priamo pred vstupom do sály je parkovanie vyhradené pre účastníkov kongresu.

Možnosti usporiadania

Zimná záhrada

Svadba v Zimnej záhrade je niečo ako svadba v prírode. Atmosféra zelene, prírodné materiály a posúvna strecha navodia tú pravú romantickú atmosféru. Zimná záhrada má kapacitu 65 miest, a je to najžiadanejšia svadobná sála v Košiciach.

Pozrieť viac

Toskánska záhrada

Toskánska záhrada je veľmi žiadaným seminárnym priestorom. Kapacita sály je do 60 miest, podľa typu usporiadania. Zvykne sa využívať ako otvorený priestor medzi kongresovou sálou a zimnou záhradou. Spojením týchto troch sál sa vytvorí kapacita do 230 osôb. V toskánskej záhrade je k dispozícii dataprojektor, plátno, flipchart, internetové pripojenie.Je klimatizovaná a je tiež nefajčiarskym priestorom. Hostia školenia môžu využívať hotelové parkovanie.

Možnosti usporiadania

Gallery salónik

Gallery salónik má kapacitu do 50 osôb, podľa typu usporiadania. Poskytuje vhodný priestor pre firemné školenia, firemné semináre, meetingy, školiace firemné tréningy a pod. V salóniku ponúkame prenajať si dataprojektor, plátno, flipchart. V salóniku je internetové pripojenie a klimatizácia. Pre hostí je k dispozícii hotelové parkovisko.

Možnosti usporiadania

Toskánska záhrada

Toskánska záhrada má kapacitu sedenia do 40 osôb. Je ladená v prírodných tónoch, evokuje atmosféru toskánskeho vidieku. Romantickú idylu záhrade dodáva tlejúci kozub, kamenné obloženie a kované hodiny. Pôsobí veľmi elegantne a honosne. Trendová svadobná výzdoba jej len dodáva punc dokonalej svadobnej sály. Toskánska záhrada je klimatizovaná.

Pozrieť viac

Business salónik

Business salónik má kapacitu do 10 osôb. Poskytuje vhodný priestor pre firemné porady, malé školenia, firemné meetingy, pracovné obedy, či večere. V salóniku je internetové pripojenie. Pre hostí je k dispozícii hotelové parkovisko.

Možnosti usporiadania

Konferenčný balík „Štandard“

Základný balík pre Vašu firemnú prezentáciu
cena: 10€ na osobu pri počte nad 10 osôb

Pozrieť balík

Konferenčný balík „Komfort“

Jedinečné chvíle harmónie a pohody v Ájurvédskych kúpeľoch. Priestranné kúpeľne, kvalitné postele …

Pozrieť balík

Konferenčný balík „Business“

Celodenný balík pre Vašu prezentáciu
cena: 40€ na osobu pri počte nad 10 osôb

Pozrieť balík

Konferenčný balík „Špeciál“ organic food

Vegan balík pre Vašu firemnú prezentáciu
Cena: 25€ na osobu pri počte nad 10 osôb

Pozrieť balík

Výhodou nášho hotela je komplexnosť služieb. Okrem vhodných, kapacitne variabilných priestorov pre Vašu prezentáciu, či školenie ponúkame aj ďalšie služby, ktoré hostia s radosťou využívajú:

Svojou optimálnou ubytovacou kapacitou (50 lôžok) zabezpečujeme komplexné prezentácie s možnosťou obsadenia celého hotela a jeho doplnkových služieb.
Polohou Vám zasa zaistíme tiché, ničím nerušené prostredie, no zároveň v centre mesta Košice, kde zažijete aj skvelý nočný život.

RECEPCIA – hlavný vstup do hotela, wellness

PARKOVISKO / KONGRESOVÁ SÁLA