Svadobné menu Amour

Cena balíka : 68 € / 1 osoba

3 Svadobné dary hotela GOLDEN ROYAL ****

Apartmán pre mladomanželov počas svadobnej noci s poukazom pre dve osoby do Indických Ájurvédskych kúpeľov

Tradičné privítanie mladomanželov
Slávnostný prípitok
Rozbíjanie taniera a zametanie črepín

Tradičný redový tanec
Pre Vašich hostí pripravíme občerstvenie:
Slovenská pálenka + cupcakes

1. Svadobný chod

Aperitív
0,1l Prosecco s jahodou alebo so žltým melónom
0,1l Suché Martini s olivou
0,1l Hubert De Luxe s granátovým jablkom
0,1l Prosecco s granátovým jablkom
0,1l Campari s pomarančovým džúsom

Nealko nápoje bez starostí 5€ / 1 osoba
Počas celej svadobnej hostiny Vám náš personál servíruje nealko nápoje (minerálna voda s citrónom, nesýtená voda s limetou a mätou, nealko ochutené…)

Predjedlo
80g Údené kačacie prsia s cuketovým závinom plnený ratotouille zeleninou s mrkvovým pyré
80g Parfait z husacej pečene s tokajským želé a brusnicovým chutne
80g Divinová paštéta v sézamovej kruste na rímskom šaláte so šípkovou zálievkou
70g Sušená sviečkovica so sardelovým maslom a kráľovským kapary

Polievka
0,4l Slávnostná slepačia s domácimi rezancami, plnkou, mäsom a zeleninou
0,4l Tekvicový krém s chilli a pistáciami
0,4l Bažantia s brandy a s domácimi cestovinami

Hlavné jedlo
210g Tanier kráľovnej Anny- kuracie prsia ovinuté šalviou a slaninkou, bravčová panenka obalená v slnečnicových semiačkach a hovädzia sviečkovica zapečená s avokádovým pyré na jemnej krémovej omáčke s valčekovými kroketami a dusenou ryžou
210g Hovädzia sviečkovica prekladaná husacou pečeňou foiegras na calvadosovej omáčke, zemiaky Anna
200g Teľací chrbát s bylinkovo-maslovým prelivom, zemiakové medailónky so „stohom“ zelenej špargle

Zákusky
4 kusy / osoba

Káva
Presso s mliekom

2. Svadobný chod

150g Kuracie prsia vyprážané v mandľových lupienkach na omáčke z čerstvých pomarančov, servírované s gratinovanými zemiakmi
150g Bravčový Cordon Bleu s restovanými šampiňónmi, servírované s lámanymi zemiakmi s olivami
220g Plnené kuracie stehno z vidieckej hydiny s domácou plnkou, servírované s lámanými zemiakmi s pestom

3. Svadobný chod – kombinácia studeného a teplého bufetu

Studený bufet
300g Miešané misy so syrovými a mäsovými špecialitami:
30g syrová roláda s hroznom a orechami
30g syrová roláda so šunkou a olivami
40g šunkovo-penová roláda
50g kuracia roláda so špargľou
50g kuracia roláda s brokolicou a mrkvou
50g paštéta pečená v lístkovom ceste
50g debrecínska bravčová pečienka plnená klobásou
50g bravčová galantína plnená špenátom a hlivou
50g plnené vajíčka so žĺtkovou fášou
60g plnené paradajky so šunkovou penou
ovocná výzdoba, zeleninová výzdoba, pečivo

Šalát
250g Grécky šalát

Teplý bufet
150g Jelenie ragú na víne, slaninkovo-žemľový knedlík
150g Steak z lososa s listovým špenátom a citrónovým prelivom, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou
100g Vyprážané kuracie nugetky obalené v sézamových semiačkach, servírované s opekanými zemiakmi s grilovanou zeleninou
250g Plnené kapustné holúbky
300g Domáce spišské pirohy

 

RECEPCIA – hlavný vstup do hotela, wellness

PARKOVISKO PRE SVADOBNÝCH HOSTÍ